Trading Card

Collectible card games (ruilkaartspellen of trading card games) zijn speciaal ontworpen verzamelkaarten van onder andere Magic the Gathering, Pokemon, Huntik, World of Warcraft en Yu-Gi-Oh!.

Trading Card 

Subcategorieën

 • Dinosaur King
 • Eye of Judgment

  DE PERFECTE COMBINATIE TUSSEN DE COMPUTER GAME & TRADING CARD GAME!

  Wizard of the Coast, de uitgever van o.a. het welbekende Magic the Gathering, brengt nu in samenwerking met Sony THE EYE OF JUDGMENT.

  Een verzamelkaartspel dat gespeeld kan worden in combinatie met de Sony PlayStation 3.

  We kennen allemaal de uitdaging van het kaartspel en dat wordt nu gecombineerd met de prachtige graphics van Sony.

  Bekijk de trailer en de presentatie, zie de kaarten tot leven komen op het scherm en overtuig jezelf van deze geweldige innovatie die nog veel belooft voor de toekomst.

  The Eye of Judgment bestaat uit het computerspel voor de PlayStation 3, een speelmat, een aantal kaarten en een camera: "The Eye".

  Ook bij dit Trading card Game stel je zelf je eigen deck samen.

  Bepaal je strategie en plaats een kaart op een veld.

  Met behulp van de camera, "The Eye", verschijnt het karakter op het scherm.

  Ook het karakter van de kaart die aangevallen wordt verschijnt en het spectaculaire gevecht kan plaatsvinden.

  De winnaar wordt eigenaar van het veld en zal dit moeten blijven verdedigen.

  De speelmat bestaat uit 9 velden waarvan je er 5 moet veroveren.

  Je kunt het spel tegen de computer, met je vrienden of online spelen.

  Een spel waarvoor je het nodige strategische inzicht moet hebben, met een vooruitziende blik en een sterk deck, kortom een spel dat je uitdaagt!
 • Huntik

  Huntik is een nieuwe Trading Card Game boordevol actie en avontuur!
  Dit verzamelkaartspel is gebaseerd op de gelijknamige TV serie en vertelt het verhaal over een groep avonturiers die de gehele wereld afstruint op zoek naar oude amuletten die verschillende soorten monsters kunnen oproepen.

  Lang voor onze tijd heeft de mensheid gevochten tegen een kwaad van onvoorstelbare omvang. Het kwaad werd bestreden door de Seekers - mensen die in staat zijn om legendarische wezens - Titanen - voor hulp op te roepen. Echter door de eeuwen heen zijn de Titanen in de vergetelheid geraakt. De magische en machtige wezens liggen nu verborgen in de meest afgelegen delen van het heelal, klaar om te worden gewekt door nieuwe Seekers.

  Alleen de meest waardig Seekers kunnen de Titanen oproepen en profiteren van hun ongelooflijke krachten. Maar let op: er is ook een geheime organisatie die wil beschikken over de krachten van de Titanen voor hun eigen kwade plannen.

 • Yu-Gi-Oh!

  Yu-Gi-Oh! betekent Koning der spellen. Yugi en Yami worden ware meesters in het spel, redden de wereld en leren ondertussen in zichzelf en elkaar te geloven en natuurlijk in het "hart van de kaarten" dat er voor zorgt dat ze altijd de juiste kaarten trekken op het juiste moment.

  Yu-Gi-Oh! is al jarenlang een succesverhaal. Het begon allemaal in 1996 in Japan met de animatieserie. In 2003 kwam Yu-Gi-Oh! via Amerika ook Europa bestormen en sindsdien is het niet meer weg te denken.

  Het verhaal van Yu-Gi-Oh! draait om Yugi Moto. Yugi is een jongen die wordt gepest, maar dan komt hij in het bezit van een magische puzzel in de vorm van een piramide die, zodra hij in elkaar gezet is, de eeuwenoude geest van een Egyptische farao in Yugi's lichaam laat. De geest, meestal Yami Yugi (duisternis) genoemd neemt nu en dan Yugi's lichaam over, wat dan meer volwassen wordt, en gebruikt zijn moed en magie om Yugi te helpen en goed te doen in het algemeen. Als farao had Yami een aantal magische monsters waarmee hij zijn rijk verdedigde. Deze monsters vinden we terug in een kaartspel, dat Yugi en Yami gebruiken om kwade geesten van zich af te slaan, die uit zijn op de magie van de farao.

  Yu-Gi-Oh! is te verkrijgen in Booster Packs, Duelist Pack, Premium Pack, Special Edition, Structure Deck, Starter Deck, Collectible Tin Box en Specials.

 • Magic the Gathering
 • Pokémon

  In het Pokémon Trading Card Game kiezen spelers uit honderden verschillende Pokémon ondersteunende Trainer cards en kracht gevende Energy cards om op die manier de perfecte combinaties te vinden die hen de overwinning zal leveren. Twee spelers starten met hun kaartenspel en gebruiken hun eigen Pokémon om die van hun tegenstander Knock-Out te slaan. Voor ieder gewonnen strijd krijgen zij een Prize card. De eerste speler die al zijn of haar Prize cards heeft gewonnen, wint de strijd!

  Thema kaartenspellen zijn ready-to-play kaartenspellen rondom een populaire Pokémon, geschikt om tegen andere thema kaartenspellen te strijden, ideaal om direct mee van start te gaan. De booster packs met extra kaarten geven je de mogelijkheid verschillende Pokémon te sparen en op die manier je eigen kaartenspel met je eigen strategieën te maken. Sommige Pokémon zijn wat zeldzamer dan andere, dus alle kaarten verzamelen wordt onderdeel van het spel!

  Welkom in de wereld van het Pokémon Trading Card Game!

 • World of Warcraft
 • Accessoires