10TH Edition

De 10th Edition
De Tenth Edition is een soort Greatest Hits van Magic; de set zal bestaan uit de beste en meest favoriete kaarten uit de geschiedenis!

De set zal bestaan uit 383 black-bordered kaarten, onderverdeeld als 121 rares, 121 uncommons, 121 commons en 20 basic lands. Naast de gebruikelijke boosters, theme decks en fat packs worden voor de 10th Edition ook geheel nieuwe 2-Player Starters gemaakt. Deze zijn ideaal om het spel met z'n tweeën te ontdekken en je speelniveau te verhogen.

Black Borders:
Om deze speciale uitgave (en ook de 15e verjaardag van Magic in 2008) te vieren, zal deze tiende core-set compleet met black borders geprint worden.
Voor het eerst sinds de release van Limited Edition Beta in 1993 worden nu dus alle kaarten weer voorzien van zwarte randen in plaats van witte. Dit geldt voor alle Tenth Edition producten, inclusief booster packs, theme decks, en starter (en in alle talen). De premium foil kaarten van de Tenth Edition worden zoals gebruikelijk ook met black borders geprint.
In de tiende core-set worden ook een aantal populaire kaarten herdrukt bijvoorbeeld:  Lord of the Pit, Troll Ascetic, Incinerate, Platinum Angel, Mind Stone, Crucible of Worlds, Hurricane, Paladin en-Vec, Mogg Fanatic, Time Stop en Loxodon Warhammer. 

10TH Edition