Shadowmoor

Shadowmoor
Het duistere kwaad overheerst in het nieuwe Magic Block Shadowmoor!

De setting is hetzelfde als bij het Lorwyn Block, echter door een Aurora is niets meer zoals het was...Shadowmoor brengt duisternis en kwade monsters die allen in je ergste nachtmerries voorkomen....

De eerste, gelijknamige kaartset is een grote set van 301 kaarten, waarvan 80 rare, 80 uncommon, 121 common en 20 basic lands. Stort je nu in de duisternis en bestel Boosters, Theme Decks, Tournament Packs en Fatpacks!!!

Boosters
Een booster bevat 15 kaarten met uiteraard geweldig mooi artwork van de duistere Shadowmoor set. Een boosterdisplay bestaat uit 36 boosters.

Theme Decks
Shadowmoor heeft 5 verschillende theme decks. Ieder deck richt zich op een bepaald thema en maakt gebruik van één of meerdere mana kleuren. Een theme deck bevat 60 kaarten die bij elkaar passen. Er zitten 12 theme decks in een display.  

Tournament Decks
Omdat Shadowmoor de eerste serie van een nieuw block is, zijn er ook Shadowmoor tournament packs. Deze packs bestaan uit 75 willekeurige kaarten en zijn daardoor direct gereed om mee te spelen tijdens een toernooi. Een display bevat 12 tournament packs.

Fatpack
Tot slot de fatpack: deze verzameling van Shadowmoor producten is ideaal voor de liefhebber van een bepaald block. Naast 8 (!) Shadowmoor boosters is deze fatpack ook voorzien van een lifecounter, 40 land kaarten, 1 pro player kaart, een kaartbox en een set spelregels. Kortom, alles voor een speler die alles van Shadowmoor wil weten!

Shadowmoor Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item