Shards of Alara

Het nieuwe Magic Block Shards of Alara kent een vliegende start met de spectaculaire eerste, gelijknamige set Shards of Alara! Magic gaat met deze set terug naar de traditionele fantasy setting uit de oudere series. Echter, uiteraard wel met enkele grensverleggende innovaties, zoals de terugkeer van drie sets in een Block!

Shards of Alara zal de eerste Magic set zijn met enkele ingrijpende vernieuwingen. Deze zullen voorlopig ook in toekomstige sets worden doorgevoerd. Het betreft het volgende:

Grootte van de set:
Uit feedback van de Magic spelers community is gebleken dat het jaarlijks aantal uitgebrachte kaarten te hoog werd. Daarom wordt de grootte van de sets aangepast. De Shards of Alara set zal bestaan uit 249 kaarten. De twee kleinere expansies in het Shards of Alara Block tellen elk 145 kaarten. 

Rarity:
Ook de opbouw van de kaartsets zal verschilen met eerdere Magic sets. Met de introductie van een nieuwe rarity - de Mythic Rare - bevat de Shards of Alara set nu 15 Mythic rares, 53 rares, 60 uncommons, 101 commons en 20 basic lands. In ongeveer 1 op de 8 boosters zal een Mythic rare te vinden zijn in plaats van een reguliere rare. Voor de uitbreidingssets in het Shards of Alara Block zal de opbouw bestaan uit 10 Mythic rares, 35 rares, 40 uncommons en 60 commons.
Tevens zal er een parallelle foil set van alle kaarten via de boosters te verkrijgen zijn.

Shards of Alara Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item