Magic the Gathering Er zijn 3 producten

Subcategorieën

 • Rise of the Eldrazi
 • Future Sight

  Future Sight
  Het is tijd om de strijd aan te gaan: drie extra planeswalkers zijn inmiddels dood of vermist. Hoeveel van hen zullen zich nog laten afslachten om het noodlot af te wenden? Voor het eerst in zijn leven kan Teferi niet vluchten...

  Na Time Spiral en Planar Chaos is Future Sight het sluitstuk van het Time Spiral Block. Opnieuw speelt het verhaal zich af in het post-apocalyptische Dominaria. In Planar Chaos keerde men terug naar het alternatieve heden, in Future Sight werpt men een blik in de nabije toekomst...

 • Shadowmoor

  Shadowmoor
  Het duistere kwaad overheerst in het nieuwe Magic Block Shadowmoor!

  De setting is hetzelfde als bij het Lorwyn Block, echter door een Aurora is niets meer zoals het was...Shadowmoor brengt duisternis en kwade monsters die allen in je ergste nachtmerries voorkomen....

  De eerste, gelijknamige kaartset is een grote set van 301 kaarten, waarvan 80 rare, 80 uncommon, 121 common en 20 basic lands. Stort je nu in de duisternis en bestel Boosters, Theme Decks, Tournament Packs en Fatpacks!!!

  Boosters
  Een booster bevat 15 kaarten met uiteraard geweldig mooi artwork van de duistere Shadowmoor set. Een boosterdisplay bestaat uit 36 boosters.

  Theme Decks
  Shadowmoor heeft 5 verschillende theme decks. Ieder deck richt zich op een bepaald thema en maakt gebruik van één of meerdere mana kleuren. Een theme deck bevat 60 kaarten die bij elkaar passen. Er zitten 12 theme decks in een display.  

  Tournament Decks
  Omdat Shadowmoor de eerste serie van een nieuw block is, zijn er ook Shadowmoor tournament packs. Deze packs bestaan uit 75 willekeurige kaarten en zijn daardoor direct gereed om mee te spelen tijdens een toernooi. Een display bevat 12 tournament packs.

  Fatpack
  Tot slot de fatpack: deze verzameling van Shadowmoor producten is ideaal voor de liefhebber van een bepaald block. Naast 8 (!) Shadowmoor boosters is deze fatpack ook voorzien van een lifecounter, 40 land kaarten, 1 pro player kaart, een kaartbox en een set spelregels. Kortom, alles voor een speler die alles van Shadowmoor wil weten!

 • Scars of Mirrodin
 • Morningtide

  Morningtide
  De spanning stijgt in het nieuwe jaar met Morningtide: de tweede set van het Lorwyn Block! Op 1 februari 2008 is Morningtide verschenen, de nieuwe Magic the Gathering kaartset bestaande uit 150 kaarten (50 rare, 40 uncommon, 60 common).

  De tweede set van het Lorwyn Block - Morningtide - zag op 1 februari 2008 het daglicht. Morningtide, zoals verteld in een voorbeeld van een hoofdstuk in het boek van Lorwyn, is de naam van een Elven clan/huis.
  De volgende producten zullen van Morningtide beschikbaar worden:

  Boosters
  Een booster bevat 15 willekeurige kaarten en 1 ad kaart.
  Theme Decks: een theme deck bestaat uit 61 kaarten + 1 pro player kaart.
  Fatpack: dit speciale pakket is voorzien van een 40 lands deck, 6 Morningtide boosters, 6 plastic dividers, 1 spindown lifecounter, players guide, novel en 2 boxers.

 • Mirrodin Besieged

  Mirrodin Besieged is de 2e set in het Scars of Mirrodin block van Magic the Gathering.

  De terugkeer van de meest populaire Magic werelden - Mirrodin - staat centraal in deze 2e set van het Scars of Mirrodin Block.

  De complexe, metalen wereld van Mirrodin is de setting van een gloednieuw episch conflict dat z'n weerga niet kent.

  Mirrodin is het laatst bezocht in het Mirrodin block in 2004. Tagline voor deze set is 'steel yourself for war'.

 • Eventide

  Eventide is de tweede en laatste set van het Shadowmoor Block.

 • New Phyrexia
 • Shards of Alara

  Het nieuwe Magic Block Shards of Alara kent een vliegende start met de spectaculaire eerste, gelijknamige set Shards of Alara! Magic gaat met deze set terug naar de traditionele fantasy setting uit de oudere series. Echter, uiteraard wel met enkele grensverleggende innovaties, zoals de terugkeer van drie sets in een Block!

  Shards of Alara zal de eerste Magic set zijn met enkele ingrijpende vernieuwingen. Deze zullen voorlopig ook in toekomstige sets worden doorgevoerd. Het betreft het volgende:

  Grootte van de set:
  Uit feedback van de Magic spelers community is gebleken dat het jaarlijks aantal uitgebrachte kaarten te hoog werd. Daarom wordt de grootte van de sets aangepast. De Shards of Alara set zal bestaan uit 249 kaarten. De twee kleinere expansies in het Shards of Alara Block tellen elk 145 kaarten. 

  Rarity:
  Ook de opbouw van de kaartsets zal verschilen met eerdere Magic sets. Met de introductie van een nieuwe rarity - de Mythic Rare - bevat de Shards of Alara set nu 15 Mythic rares, 53 rares, 60 uncommons, 101 commons en 20 basic lands. In ongeveer 1 op de 8 boosters zal een Mythic rare te vinden zijn in plaats van een reguliere rare. Voor de uitbreidingssets in het Shards of Alara Block zal de opbouw bestaan uit 10 Mythic rares, 35 rares, 40 uncommons en 60 commons.
  Tevens zal er een parallelle foil set van alle kaarten via de boosters te verkrijgen zijn.

 • Innistrad
 • Conflux

  Magic knalt het nieuwe jaar in met de tweede set van het Shards of Alara Block - Conflux!

  Conflux is de tweede set uit het driedelige Block en zal bestaan uit 145 nieuwe kaarten (10 Mythic Rare, 35 rare, 40 uncommon, 60 common).

  Uiteraard wordt de ingeslagen weg van het eerdere Shards of Alara doorgetrokken.

 • Dark Ascension
 • Reborn
 • Avacyn Restored
 • Planar Chaos

  Planar Chaos
  Laat je intrigeren door de tijdsparadox die ontstaan is op Dominaria: het is chaos tussen de diverse dimensiesÂ…
  Op 2 februari 2007 is de nieuwe Magic the Gathering serie Planar Chaos released! Deze uitbreidingsset is de tweede set van het Time Spiral Block en zal bestaan uit 165 kaarten.

  Deze set gaat verder waar Time Spiral ophield, namelijk in het post-apocalyptische Dominaria. Waar Time Spiral een nostalgische terugblik was met oude mechanics en een eerbetoon aan oude kaarten, zal Planar Chaos terugkeren naar het heden. Echter, het heden is enigzins anders dan voorheen: het gebroken verleden heeft immers geleid tot een alternatieve realiteit...

 • Time Spiral
 • Return to Ravnica
 • Lorwyn

  Lorwyn
  Het nieuwe Magic block Lorwyn is tevens het eerste block van de nieuwe Core set 10th Edition. Lorwyn is de start van een nieuwe setting die een unieke draai geeft aan oude favorieten, ook introduceert dit block weer nieuwe plaatsen, schepselen en karakters in de wereld van Magic: The Gathering. Daarnaast verschijnt er ook een nieuw kaart type.

  Deze set bestaat uit 301 black bordered kaarten.

  Nieuw in deze set zijn de Planeswalkers: sterke strijders die je kunt oproepen om met je mee te vechten. Er zijn vijf verschillende Planeswalkers in de Lorwyn set: Garruk Wildspeaker, Liliana Vess, Ajani Goldmane, Chandra Nalaar en Jace Beleren. Uiteraard heeft iedere Planeswalker weer andere krachten en mogelijkheden. Je kunt een Planeswalker kaart alleen gebruiken zodra je een sorcery zou kunnen spelen. Maar let op: Planeswalkers zijn geen creatures. Spells die van toepassing zijn op creatures hebben dus geen effect op de Planeswalkers.

 • Gatecrash
 • Zendikar
 • Dragon's Maze
 • Worldwake
 • 2014 Core Set
 • 2013 Core Set
 • 2012 Core Set
 • 2011 Core Set
 • 2010 Core Set
 • 10TH Edition

  De 10th Edition
  De Tenth Edition is een soort Greatest Hits van Magic; de set zal bestaan uit de beste en meest favoriete kaarten uit de geschiedenis!

  De set zal bestaan uit 383 black-bordered kaarten, onderverdeeld als 121 rares, 121 uncommons, 121 commons en 20 basic lands. Naast de gebruikelijke boosters, theme decks en fat packs worden voor de 10th Edition ook geheel nieuwe 2-Player Starters gemaakt. Deze zijn ideaal om het spel met z'n tweeën te ontdekken en je speelniveau te verhogen.

  Black Borders:
  Om deze speciale uitgave (en ook de 15e verjaardag van Magic in 2008) te vieren, zal deze tiende core-set compleet met black borders geprint worden.
  Voor het eerst sinds de release van Limited Edition Beta in 1993 worden nu dus alle kaarten weer voorzien van zwarte randen in plaats van witte. Dit geldt voor alle Tenth Edition producten, inclusief booster packs, theme decks, en starter (en in alle talen). De premium foil kaarten van de Tenth Edition worden zoals gebruikelijk ook met black borders geprint.
  In de tiende core-set worden ook een aantal populaire kaarten herdrukt bijvoorbeeld:  Lord of the Pit, Troll Ascetic, Incinerate, Platinum Angel, Mind Stone, Crucible of Worlds, Hurricane, Paladin en-Vec, Mogg Fanatic, Time Stop en Loxodon Warhammer. 

 • Fat Pack

  Bij elke nieuwe Magic the Gathering serie die uit komt hoort een fat pack deze worden met beperkt oplage gemaakt.

  In onderstaande overzicht van de Magic the Gathering fat packs staat de nieuwste als eerst weergegeven.

 • Duel Deck
 • Special
 • Boeken/Novel
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items