Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! betekent Koning der spellen. Yugi en Yami worden ware meesters in het spel, redden de wereld en leren ondertussen in zichzelf en elkaar te geloven en natuurlijk in het "hart van de kaarten" dat er voor zorgt dat ze altijd de juiste kaarten trekken op het juiste moment.

Yu-Gi-Oh! is al jarenlang een succesverhaal. Het begon allemaal in 1996 in Japan met de animatieserie. In 2003 kwam Yu-Gi-Oh! via Amerika ook Europa bestormen en sindsdien is het niet meer weg te denken.

Het verhaal van Yu-Gi-Oh! draait om Yugi Moto. Yugi is een jongen die wordt gepest, maar dan komt hij in het bezit van een magische puzzel in de vorm van een piramide die, zodra hij in elkaar gezet is, de eeuwenoude geest van een Egyptische farao in Yugi's lichaam laat. De geest, meestal Yami Yugi (duisternis) genoemd neemt nu en dan Yugi's lichaam over, wat dan meer volwassen wordt, en gebruikt zijn moed en magie om Yugi te helpen en goed te doen in het algemeen. Als farao had Yami een aantal magische monsters waarmee hij zijn rijk verdedigde. Deze monsters vinden we terug in een kaartspel, dat Yugi en Yami gebruiken om kwade geesten van zich af te slaan, die uit zijn op de magie van de farao.

Yu-Gi-Oh! is te verkrijgen in Booster Packs, Duelist Pack, Premium Pack, Special Edition, Structure Deck, Starter Deck, Collectible Tin Box en Specials.

Yu-Gi-Oh! 

Subcategorieën

 • Booster

  Elke drie maanden verschijnt er een nieuwe booster serie van Yu-Gi-Oh!

  In het onderstaande overzicht van Yu-Gi-Oh! boosters staat de nieuwste serie als eerste weergegeven.

 • Thema Deck
 • Collectible Tin Boxen

  Twee keer per jaar verschijnen de collectible tin boxen van Yu-Gi-Oh!. Dit wordt ook wel wave 1 en 2 genoemd. Dit zijn mooie tin boxen om je Yu-Gi-Oh! trading cards in te bewaren en die elke verzamelaar moet hebben.

  Buiten deze wave 1 en 2 om verschijnt er af en toe een exclusive collectible tin box, deze zijn altijd zeer beperkt verkrijgbaar.